понеділок, 6 березня 2017 р.

Педагогічна зустріч в освітянській вітальні

Молодий спеціаліст стає хорошим учителем перш за все, завдяки обстановці творчої праці педагогічного й учнівського колективів. Однією з тих освітніх структур, яка забезпечує формування і розвиток сучасного педагога є методична служба управління освіти. 

25 лютого 2017 року талановиті молоді педагоги району зібралися в імпровізованій освітянській вітальні (на базі Долинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4) на традиційну зустріч молодих учителів «Творчість та ініціатива молодих», яка є заверешенням декади молодого вчителя. 

Зустріч розпочала теплими, щирими привітаннями Тетяна Гошовська - завідувач районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту. 

Методична зустріч у формі «Брейн-рингу» була наповнена завданнями різного характеру: представлення команди, реклами професії учителя, методичної розминки, створення моделі «Школа майбутнього». 

Змагаючись, майже 70 його учасників мали змогу проявити свою ерудицію, пригадати педагогіку і психологію, відновити у пам’яті методи навчання та виховання. 

Підвели підсумки та побажали нових звершень, здійснення задумів та реалізації намічених проектів начальник управління освіти, молоді та спорту Долинської райдержадміністрації Володимир Сподар і голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Іван Мельник. 

Зустріч молодих учителів «Творчість та ініціатива молодих» стала саме тим акордом, який налаштував серця і думки молодих освітян на вияв кращих рис учительства через творче суперництво. 






Немає коментарів:

Дописати коментар