вівторок, 21 березня 2017 р.

«ЛІДЕРИ! ЄДНАЙМО УКРАЇНУ!»

        20 березня, в актовій залі Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості в рамках лідерського проекту «ЛІДЕРИ! ЄДНАЙМО УКРАЇНУ!» відбулась зустріч лідерів учнівського самоврядування Калуського та Долинського районів.
Символічним є, як зауважив координатор Долинської районної школи лідерів Василь Королюк, те, що саме сьогодні відзначається Міжнародний день щастя. Тож нехай цей день стане щасливим як для учасників зустрічі, так і для всіх людей загалом. Вміймо побачити і відчути краплину щастя у всьому, що нас оточує.
Долиняни зустріли гостей з Калуша привітаннями та символічною інсценізацією «Хай війни стихають від сміху дитини!», яку підготували учасники театру-студії «Талант» Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості. Гостей також привітав Віталій Олійник, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Долинської РДА.
Президент Долинської районної школи лідерів Оксана Галів та віце-президент Романа Філіпова проявили неабияку креативність та творчий підхід у підготовці до зустрічі. Вони звернулись до гостей віршованими вітальними словами, а також підготували презентацію про роботу та здобутки Долинської районної школи лідерів.
Проект «ЛІДЕРИ! ЄДНАЙМО УКРАЇНУ!» передбачає поетапну передачу лідерами учнівського самоврядування від району до району карти Івано-Франківської області, на якій юні лідери вишивають символіку свого району або свого органу учнівського самоврядування.
Отож, під час зустрічі учасники Долинської районної школи лідерів отримали естафету від своїх калуських друзів.
Калуські лідери учнівського самоврядування також мали можливість поринути у чарівний світ дитячої творчості під час екскурсії навчальними кабінетами Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості.
Завершилась зустріч юних лідерів спілкуванням за чашкою чаю.
Хочеться вірити, що бажання дітей, яке є метою проекту «ЛІДЕРИ! ЄДНАЙМО УКРАЇНУ!», в найближчому часі здійсниться, адже: Україна – єдина країна!
Нехай ніхто не половинить,
Твоїх земель не розтина,
Бо ти єдина, Україно,
Бо ти на всіх у нас одна.
Одна від заходу й до сходу
Володарка земель і вод –
Ніхто не ділить хай народу,
Бо не поділиться народ!




   




Немає коментарів:

Дописати коментар