середа, 14 жовтня 2015 р.

День Дитинства


11 жовтня в нашому місті вперше відбулось загальноміське Свято Дитинства, підготовлене вихованцями долинських дитячих садочків.
 Свої вміння і таланти на великій сцені в Будинку техніки показали дошкільнята різних вікових груп із ДНЗ «Зірочка», «Сонечко», НВК№2, «Золота рибка», «Росинка» й «Теремок», балетної школи та гуртка Пластунів. Варто відзначити, що впродовж майже двогодинних виступів на головній сцені міста побували понад 160 юних долинян.   
Зі Святом Дитинства маленьких долинян привітав міський голова Володимир Гаразд. Він висловив щиру подяку колективам всім дошкільних навчальних закладів міста, зазначивши, що Свято Дитинства – це своєрідний іспит як для маленьких долинян, так і керівників ДНЗ, вихователів, батьків, а особливо – для музичних керівників. За кожним номером – велика праця: постановка номерів, підбір костюмів, пошук музичного озвучення. І на сцені як ніде інше видно їхню працю з дітками.
Також музичні керівники побачили напрацювання своїх колег і зможуть таким чином перейняти одні в одних корисний та потрібний досвід. Отже, велика вдячність музичним керівникам дитсадків «Росинка» Дяк Наталії Ярославівні, Федишин Юлії Василівні, «Золота рибка» Савко Тамарі Богданівні, Шумкіній Мар’яні Василівній, Колодій Наталії Василівній, «Сонечко» Цюпин Марії Володимирівній, НВК №2 Юрчишин Оксані Тарасівнй, «Зірочка» Горбовій Наталії Михайлівній, Комарницькій Лідія Миронівній, «Теремок» Антонюк Олесі Йосипівній. Цікаві номери представили на сцені також найменші пластуни Долинського пласту (керівник Світлана Бугрій), професійними хореографічними постановками свято прикрасили вихованці балетної школи Вадима Пісарєва (керівник Анастасія Лопух) та школи танцю Оксани Судол (керівник Анна Попович).

   
 
   




Немає коментарів:

Дописати коментар