середа, 14 жовтня 2015 р.

Відзначення в районі Дня працівника освіти



30 вересня, напередодні Дня вчителя, працівники освіти району відзначили своє професійне свято. Урочистості відбулись у Будинку техніки м.Долини за участі представників обласної, районної та міської влади, вчителів та працівників навчальних закладів Долинщини, учнів та їх батьків.

Від імені районної державної адміністрації працівників освітянської галузі привітав голова районної державної адміністрації Юрій Мазур. Посадовець побажав їм доброго здоров'я, радості від плодів їхньої праці та Божого благословення на довгії літа.

«Саме Ви, шановні наші вчителі, сієте зерно духовності у дитячих серцях, допомагаєте нам правильно виховувати дітей і вчите основного - бути ЛЮДИНОЮ. Ви робите великий вклад у наше суспільство, адже правильне виховання дітей - це добра справа, це майбутнє нашого народу. Ви даєте дорогу у світле майбутнє, відкриваєте історію і велич українського народу, показуєте красу нашого краю, навчаєте чесно жити і самовіддано працювати, даєте надію і віру у світле майбутнє, у перемогу і мир. Уклінно дякуємо Вам за вашу невтомну працю та професіоналізм», - зазначив Юрій Мазур.
 

 
Боже благословення заходу та всім присутнім дав протоієрей, радник Архієпископа , настоятель храму УГКЦ «Серця Ісуса і Серця Марії» о.Вітольд Левицький, у виконанні якого прозвучала духовна пісня «Боже, зупини війну». Представник комісії освіти і виховання Архієпархії УГКЦ у районі о.Василь Бурій вручив Почесну Грамоту Митрополита, Архієпископа УГКЦ о.Володимира Війтишина вчителю-психологу Тяпчанського навчально-виховного комплексу Ірині Яблонь.

Від обласної ради, обласної державної адміністрації, депутатського корпусу обласної ради та департаменту освіти і науки ОДА працівників освіти району привітав заступник голови обласної ради Остапа Дзеса. У цей святковий день педагогів та працівників освітніх закладів Долинщини вітали також заступник голови районної ради Іван Дирів, міський голова Володимир Гаразд, начальник управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Володимир Сподар, голова районної організації профспілки працівників освіти Іван Мельник.


З нагоди професійного свята роботу освітян відзначено грамотами обласної ради, департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та районної ради, управління освіти, молоді і спорту районної державної адміністрації, міської ради та Президії обласного комітету профспілки працівників освіти.




Свою творчість для представників освітянської галузі подарували учень Долинської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів  №7  Арсен Торговецький, наймолодші вихованці школи танцю Оксани Судол (керівник Анна Бойко-Попович), лауреат Всеукраїнських та обласних конкурсів Галина Курус, хор педагогічних працівників району під керівництвом Володимира Кіндри, учасники театру-студії «Талант» Долинського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Світлана Петрів), Володимир Кашуба, учениця Долинської загальноосвітньої школи   І-ІІІ ступенів №5 Валентина Рачинська, старша група танцювального ансамблю «Натхнення» (керівник Анна Бойко-Попович).

На завершення свята начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Сподар висловив слова вдячності своїм колегам за їхню невтомну працю, а також подякував представникам обласної, районної та міської влади за допомогу і сприяння у розвитку освіти в районі.

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ольга Ільчишин, депутат районної ради Богдан Лінігевич, працівники райдержадміністрації, районної та міської рад, громадськість Долинщини.


За матеріалами сайту Долинської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар