пʼятниця, 16 жовтня 2015 р.

Конкурс пісні і строю

З метою виховання в учнівської молоді патріотичного духу, гордості за свою державу, збереження історичної пам’яті12 жовтня з організації управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на базі Долинської дитячої юнацько-спортивної школи відбувся районний конкурс патріотичної пісні і строю, приурочений 73-річниці Української Повстанської Армії.
Патріотичний захід урочисто відкрив перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Громиш. Посадовець привітав учасників конкурсу та всіх присутніх з прийдешнім святом Дня захисника України та побажав школярам перемоги.
У конкурсі взяли участь 22 команди (220 учнів) загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, які змагалися у трьох конкурсах: проходження строєвим кроком з піснею; зовнішній вигляд команди (форма); проходження строєвим кроком з відданням честі. Головний суддя змагань - підполковник, вчитель захисту Вітчизни Вигодської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ігор Кавка.
За підсумками огляду-конкурсу перемогу здобула команда Долинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7.
У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ольга Ільчишин та начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Сподар.

Немає коментарів:

Дописати коментар