вівторок, 12 травня 2015 р.

Долинська СШ І-ІІІ ст №6

23 березня в Долинській спеціалізованій школі № 6 відбулись підсумки акції на підтримку воїнів АТО та захід «Хорбрі серця». Акція тривала упродовж двох тижнів. Учні, батьки та вчителі організували збір продуктів та домашньої консервації. Були добровільно зібрані кошти. Жоден учень не був байдужим і з радістю відгукнувся. Адміністрація школи звернулась до учасників АТО, щоб надали списки необхідних речей. На зібрані кошти було придбано ліки, засоби гігієни, шоколад, печиво, консерви, крупи.
Ярославський Ігор Тарасович, уродженець Долини, випускник школи, (позивний «Гарік») з побратимами-героями Андрієм Патрайко (позивний «Кріт»), Павлом Пєсцовим («Пєсець), Русланом Оруджевим («Укроп») відвідали навчальний заклад, вони подякували дітям за підтримку. «Насправді бійцям важливі не тільки одяг та харчі, а листи й малюнки – це те, про що всі солдати говорять з неймовірним теплом. Саме на ці гостинці бійці чекають найбільше, бо коли військові відірвані від дому, саме такі послання роблять їх сильнішими та дають величезну впевненість у Перемозі». Дитячі подарунки завжди сприймаються з особливою вдячністю.
Діти вклали своє тепло та щирість у скромні маленькі обереги, на яких написали слова підтримки солдатам, подяки за їх мужність і віру в майбутнє. Байдужим не залишився ніхто. Варто відзначити, що проведення таких акцій має стати своєрідним імпульсом для розвитку молодіжного волонтерського руху та готовності кожної особистості до служіння своїй Батьківщині.


Бажали миру та найшвидшої перемоги, і щоб обов’язково повернулись живими. Всі подарунки учнів волонтери обов’язково передадуть нашим солдатам

Немає коментарів:

Дописати коментар