пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Закриття туристичного зльоту в рамках районного військово-туристично-оздоровчого табору

10.06.2017 року о 09.00 год. відбулося урочисте закриття туристичного зльоту в рамках районного військово-туристично-оздоровчого табору в якому взяли участь 210 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Долинського району. Начальником управління освіти, молоді та спорту Сподаром В.С. було нагороджено грамотами переможців змагань та конкурсів в командному та особистому заліку. За рішенням суддівської колегії загальнокомандну першість здобула команда №1 Вигодської ЗОШ І-ІІІ ступенів – керівник – вчитель фізкультури Мороз Р.М. У змаганнях смуга перешкод І місце також здобула команда Вигодської ЗОШ І-ІІІ ступенів завдяки значній роботі, проведеній протягом минулого навчального року вчителем фізичної культури та тренуванням дітей.
Всі заплановані на час туристичного зльоту змагання та конкурси проведені в повному обсязі завдяки злагодженій роботі організаційного комітету та суддівської колегії під керівництвом судді національної категорії, вчителя фізкультури Вигодської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мороза Михайла Васильовича.
Крім участі у змаганнях та конкурсах діти мали можливість відпочити та оздоровитися завдяки чудовій природі Карпат та сприятливим погоднім умовам.
Після завершення туристичного зльоту команди продовжили туристичну мандрівку, по завершенні якої оформлять звіт.



Немає коментарів:

Дописати коментар